Fysioterapi behandling

Vi behandler og forebygger lidelser i hele kroppens bevægeapparat, som bl.a. indeholder muskler, led, sener og nerver. Vi søger hele tiden ny viden inden for vores fagområde, og videreuddanner os både inden for manuelteknikker og træning.

Inden for fysioterapi har vi forskellige manuelle teknikker som fx mobilisering, udspænding og massage. Det afhænger af den enkelte problemstilling hvilken teknik vi bruger. Det kan være tekniker inden for Mulligan-, Mckenziemetoden og det kan også suppleret med el-terapi såsom ultralyd og laser. Oftest kombineres de enkelte teknikker, de suppleres ligeledes ofte af træningsøvelser.

Vi bruger også alm. Sportstape og kinesiotape. Alm. Sportstape er uelastisk, og kinesiotapen er en mere elastik åndbar tape, som er lavet af bomuld.

Når du kommer til første konsultation, vil du få en grundig undersøgelse af din problemstilling og sammen vil vi fastlægge dit behandlingsforløb. Vi giver dig ligeledes vores vurdering af hvilke strukturer, der er årsagen til dit problem.

De efterfølgende behandlinger vil typisk bestå af både manuelle teknikker og øvelser. Der vil vi også tage en snak, om hvordan det går og hvordan det videre forløb vil være.

Den afsatte tid er inkl. af- og påklædning, journalføring samt betaling.