Fysioterapi i Ringe hos Midtfyns Fysioterapi

Vi er placeret i Klinikhuset i Ringe, hvor vi kan tilbyde vores udbud af behandlinger i fysioterapi. Vi holder til i rolige og nyrenoverede omgivelser, så du samtidig kan slappe af og føle dig tilpas, når du kommer forbi. I menuoversigten i toppen kan du klikke dig ind og se vores priser og de tilskud du kan få. Vi har ligeså hold som du kan tilmelde dig, hvis du ønsker et fokuseret forløb.

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så ring til vores klinik på 62 62 31 20 eller kig forbi vores klinik i Ringe til en kop kaffe og en snak om din problemstilling.

Fysioterapi i Ringe med bred erfaring

Sammen står vi stærkere – og det er sandt. Vi har erfaring med en bred vifte af fysioterapeutiske problemstillinger. Gennem uddannelse og erhverv opkvalificeret os løbende. For os er det vigtigt at være opdateret med ny og gavnlig viden og derfor får du også en behandling der er både efterprøvet og bygger på den nyeste viden om kroppen.

Du kan læse mere om, hvad vi kan tilbyde netop dig, under punktet “Vi tilbyder” i toppen. Vi skræddersyer selvfølgelig en unik behandling til dig, som passer på netop dig som person og med henblik på din situation.

Kig forbi Klinikhuset i Ringe og få en snak om, hvad fysioterapi kan gøre for dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen.